Розробник і видавець Epic Games зробить свій офіційний набіг на криптовалюту з Grit, грою в жанрі Королівської битви від творця відеоігор з блокчейном Gala Games.

Дану новину розмістив на порталі «kotaku»

Раніше Epic Games конфліктувала з ринком відеоігор Steam, який в 2021 році зайняв тверду позицію відмови від NFT. Засновник і генеральний директор Epic тім Суїні заявив в той час, що "Epic Games Store буде вітати ігри, в яких використовується технологія блокчейна, за умови, що вони дотримуються відповідних законів, розкривають свої умови і мають віковий рейтинг відповідної групи". І зараз компанія цим займається. Це дійсно так.

Gala Games оголосила на своєму з'їзді Galaverse 6 червня, що вона "підписала партнерство з Epic", тому на цифровому ринку Epic в кінцевому підсумку з'являться додаткові ігри Gala з блокчейном. Оскільки Grit була створена Team Grit, а не Gala Games (хоча дві окремі компанії уклали «партнерство» в лютому), гра в даний час також вказана в Steam як гра з раннім доступом. Цей список не містить жодних посилань на Web3, криптографію або блокчейн і не оновлювався з 25 січня, коли Team Grit оголосила про затримку, і до того, як вона стала партнером Gala. Gala Games не відразу відповіла на запити про коментарі.

Таким чином, партнерство Gala Games з Epic знаменує собою офіційний онлайн-реліз Grit. У своїй презентації Gala мала на увазі, що в кінцевому підсумку на платформі буде представлено більше ігор з блокчейном, хоча кожна гра, яку Gala Games в даний час перераховує на своєму веб-сайті, Знаходиться або в розробці, або в бета-версії, або в стадії «тестування». Швидше за все, вам доведеться трохи почекати, перш ніж крипто-боги зійдуть і перетворять всі ігри в баткойни вартістю цілих два центи.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Grit - це королівська битва в бежевих тонах, дія якої відбувається на дикому, дикому Заході. Ви можете стріляти в інших гравців зі зброї та кататися на конях NFT, що, за словами одного користувача Twitter, є обміном активами - або, принаймні, кінь, яку Гала помістила в "епічний сундук" в Galaverse, є вірним обміном активами.

Немає нічого поганого в перевертанні ассетів - часто скороченому терміні, який відноситься до практики економії часу, грошей і волосся при використанні готових ассетів в розробці ігор, але реклама готових ассетів як «епічних» в будь-якому випадку шлях здається брудним. Особливо неприємно, що Гала, здається, представляє ці фліпи як обмежені NFT, оскільки ви вже можете купити їх на ринку Unreal Engine, підключити їх до Unity і перетворити в одного гігантського кінного короля, який обурливо вірить в економіку просочування вниз. Немає нічого ексклюзивного, інноваційного або особливо захоплюючого в тому, щоб підштовхнути гравців до покупки активу за неймовірні гроші.

У заяві, наданій розробнику ігор, Gala Games заявила, що "NFT з конем Grit, зображений в твітах, був активом-заповнювачем" і що "в нашому поспіху, щоб підготуватися до Galaverse, ми не замінили зображення - заповнювач Grit. Його зняли". Але Ліз Едвардс, старший художник по персонажам в Respawn Entertainment, вказала у серії твітів, що єдиний в даний час у продажу Grit NFT, «ящик стрілка», що містить один із 10 000 «генеративних персонажів», також, схоже, торгується в рознос.

Блог Gala Games пише, що ці коробки для стрільців коштуватимуть 600 доларів для відвідувачів Galaverse (схоже, одного квитка на 8000 доларів, необхідного для відвідування, було недостатньо, щоб покрити це) і не менше 1500 доларів для публічного продажу NFT 9 червня. Kotaku звернувся до Gala Games за коментарями.

Також опис Grit в магазині Epic Games містить непрозоре визначення ролі криптовалюта в грі, описуючи її як «першу в світі королівську битву Web3» з «економікою, заснованої на володінні і винагороди». У нас мало інформації про ігровий процес, крім анемічного трейлера і відео в Твіттері.