Минулого тижня Blizzard випустила Diablo Immortal, наступну частину своєї багаторічної франшизи екшн-RPG. Однак, на відміну від попередніх ігор, ця гра безкоштовна і створена з нуля, щоб в першу чергу стати мобільною грою, хоча минулого тижня вона також вийшла на ПК, і реальність полягає в тому, що це зовсім інша Diablo.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

Штатний письменник Kotaku Зак Звізен і редактор Джон Уокер обидва грали, тому зібралися разом, щоб поговорити про гру, про те, наскільки вона їм подобається, і чому це може бути не той злий монстр, що висмоктує гроші, як деякі стверджують.

Джон Уокер: "Скільки попередніх Diablos ви грали?"

Зак Звізен: "Я багато грав в Diablo III і його доповнення, а також трохи в Diablo II..."

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Джон: "Коли ви говорите "багато", ви маєте на увазі, що ви досягли того, що грали онлайн зі звичайною групою, поки це випадково не стало вашою постійною неоплачуваною роботою?"

Зак: "Ну, не так вже й багато. Однак я купив і грав на трьох різних платформах протягом щонайменше 250 + годин".

Джон: "Вражає, я один з них".

Зак: "Те ж саме. Колись, за часів Diablo III, я пропалював подкасти і довгі відео-есе на YouTube, вбиваючи тисячі демонів і скелетів. Це було ідеальне поєднання з іншим розвагою, якщо ви не хочете повністю зосереджуватися ні на одному з них. І Diablo Immortal почав грати аналогічну роль у моєму житті.

Джон: "Так, я теж. За винятком того, що я продовжую об'єднуватися з іншими людьми".

Зак: "Огидно, Джон. Я думав, ти краще цього".

Джон: "Я ненавиджу робити це зазвичай. Як тільки інші люди починають грати, я переконуюсь, що всі ненавидять мене, і я руйную для них гру. Але тут мені і все одно, і явно ні".

Зак: "Це також було моїм досвідом, коли я грав з іншими в Immortal. Зазвичай ми просто продираємося через підземелля, створюючи безлад з частинок і вогню, через якого батарея мого iPad тихенько плаче, оскільки швидко розряджається".

Джон: "А потім ми розлучаємося, навіть не попрощавшись. Дешевий, безглуздий рейд. Найкращий вид".

Diablo Immortal: скрін гри

Зак: "Так, це дійсно так. Я ніколи не відчуваю, що мені потрібно шукати керівництво або кричати на когось за те, що він напортачив. Ми всі отримуємо завдання і без голосового чату можемо швидко його виконати. Хороше л*йно".

Джон: "Так, я граю в неї весь час, як на моєму ПК, так і продовжую з того місця, де зупинився, на своєму телефоні, і я відмінно проводжу час, і чим більше я насолоджуючись цим, тим більше я переконаний, що люди, які голосно люблять Diablo, напевно ненавидять його. Тому що завзяті фанати Diablo зазвичай ненавидять все, що я люблю. Як моя дружина і син".

Зак: "Але, Джон, люди в Інтернеті сказали мені, що Diablo Immortal насправді поганий і злий! Що це вкраде ваш банківський рахунок або щось подібне".

Джон: "Ви коли-небудь відчували, що вам потрібно за щось платити?"

Зак: "Ні. Я точно бачив спливаючу рекламу, і гра не соромиться таких речей, як приставати до вас, що дешевий сундук продається зі знижкою. Але годинник і годинник у грі, на рівні 32 або щось подібне, я ніколи не потрапив у платний доступ. І як людина, яка багато разів у житті грала в мобільні ігри, це не завжди так!"

Diablo Immortal

Джон: "Чому Blizzard зробили всю цю гру безкоштовною?"

Зак: "Не знаю. Я продовжую думати про те, як ця гра з кількома змінами може легко коштувати 40 доларів. І все ж, якщо ви просто хочете пограти в історію Diablo Immortal і провести кілька рейдів онлайн, ви можете зробити все це... даром? Принаймні, мені так здається. На якому рівні ви знаходитесь?"

Джон: "У мене 51 рівень"

Зак: "А ви витрачали гроші в грі, тому що вам потрібно було або ви відчували, що це єдиний спосіб рухатися вперед?"

Джон: "Ніколи. Я заплатив за Бойовий пропуск, тому що я ніколи не робив цього раніше в жодній грі, і хотів знати, що станеться".

Зак: "Я так пишаюся тобою. Сварливий старий може еволюціонувати".

Джон: "Так, схоже, гра просто не хоче, щоб я платив за що-небудь з того, що вона пропонувала досі. Отже, скажімо, через пару днів я впираюся в якусь стіну ендгейма, я думаю, що це Shadows vs. Immortals, і щоб взяти участь у всій цій нісенітниці, мені потрібне найкраще обладнання? Я б сказав: "Ура, я пройшов цю надзвичайно деталізовану безкоштовну гру!""

Diablo Immortal: скрін гри

Зак: "Вірно. Я в тому ж місці. Якщо приголомшлива безкоштовна гра перестане дозволяти мені грати через 30 годин або щось, я просто буду рухатися далі і насолоджуватися чимось іншим".