Після декількох місяців запеклих боїв і прямої трансляції з гігантським роботом в головній ролі, останній сезон Fortnite вийшов напрочуд невимушеним. Насправді, 3-й сезон третього розділу гри називається просто - "Вібін".

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Це приносить з собою деякі помітні зміни на острові, в тому числі нові локації, такі як парк розваг з американськими гірками, а також дивний ліс під назвою Reality Falls, в якому є чарівні саджанці, які гравці можуть садити і вирощувати для кращої здобичі.

Що стосується ігрового процесу, то в цьому сезоні повертається улюблена фанатами машина Baller (яка трохи схожа на гігантський м'ячик для хом'яка). Тим не менш, він був трохи змінений: у нього більше здоров'я, він може плавати на воді і має акумулятор, який в кінцевому підсумку розрядиться. Також здається, що ви можете взяти його на американські гірки і зійти з розуму. Тепер гравці також можуть кататися на кабанах, а в третьому сезоні з'явиться функція під назвою «штормова хвороба».

І, звичайно ж, новий сезон означає покупку нового бойового пропуску, що, в свою чергу, означає розблокування більшої кількості персонажів. Родзинкою цього сезону є Дарт Вейдер. Пізніше в цьому сезоні власники бойового пропуску зможуть розблокувати Індіану Джонса, який виглядає вражаюче недоречним поряд з набагато більш яскравим акторським складом цього сезону.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще