Diablo Immortal, мабуть, має деякі дикі візуальні збої на деяких пристроях Samsung з чіпами Exynos, які в деяких випадках роблять гру практично неіграбельной. Важко пояснити, наскільки дивними можуть бути деякі проблеми.

Дану публікацію розмістили на порталі «theverge»

Минулого тижня Blizzard випустила Diablo Immortal, останню гру в популярній франшизі про проходження підземель, для iOS, Android і ПК. На відміну від попередніх частин, в Diablo Immortal можна грати безкоштовно, і на додаток до цих дивних збоїв Blizzard піддалася ретельній перевірці.

Лідер спільноти заявив: "Ми вивчаємо проблеми, з якими люди стикаються з деякими специфічними пристроями Samsung Galaxy, що використовують чіпсети Exynos".

Diablo Immortal: скрін неполадок

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"На даний момент ми можемо відключити завантаження для цього набору пристроїв, поки ми працюємо над вирішенням цієї проблеми. Приносимо вибачення за це, і ми будемо працювати над виправленням і підготовкою якомога швидше", - продовжив глава спільноти.

За словами керівника спільноти Blizzard, порушені наступні пристрої Galaxy, хоча деякі користувачі Reddit кажуть, що інші пристрої, не включені в цей список, також мають проблеми з Diablo Immortal.

Виправлення було знайдено, як написав лідер спільноти, «але для цього буде потрібно створити нову збірку і, отже, нову збірку для всіх нових гравців. Ми повідомимо про терміни, коли у нас буде краще уявлення про те, коли це буде завершено».

Нагадаємо, що у мережі розповіли про оновлення культової гри The Sims 4.