Компанія BMW змінила дизайн свого компактного позашляховика X1 і представляє його повністю електричну версію. Новий iX1 xDrive30-це останній варіант електромобіля компанії, побудований на платформі eDrive п'ятого покоління, тієї ж, на якій побудований новий BMW i4.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Німецький автовиробник буде будувати нові X1 в Регенсбурзі, де Бензинові, дизельні, гібридні, гібридні і повністю електричні версії автомобіля будуть збиратися на одній складальній лінії. BMW називає оновлені автомобілі x1 компактними SAV або "спортивними автомобілями", щоб краще відрізняти компакти початкового рівня від решти лінійки X. Помітні зміни в оновленому дизайні X1 включають більшу і кутову решітку радіатора, більш гладкі світлодіодні фари, дверні ручки врівень і більш вузькі задні вікна з більш кутовим і квадратним дизайном задньої частини.

BMW X1

Повністю електричний iX1 xDrive30 оснащений стандартною двомоторною трансмісією, яка може розвивати загальну потужність 230 кВт (до 313 кінських сил) і розганятися до 100 км/год (0-62 милі на годину) за 5,7 секунди. Він оснащений акумуляторною батареєю ємністю 64,7 кВтг (корисною), яка може проїхати приблизно 257-272 милі (Європейський WLTP) без підзарядки. Він може швидко заряджати до 130 кВт, що, за даними BMW, дозволяє проїхати до 75 миль за 10 хвилин.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

BMW X1

Всі нові моделі X1 матимуть нову операційну систему BMW 8 з новими функціями голосового помічника. Є новий вигнутий і суцільний 10,25-дюймовий приладовий екран, який зливається з 10,7-дюймовим інформаційно-розважальним екраном. Ви отримуєте вбудований зв'язок 5G, картографічну систему BMW і, звичайно ж, Apple CarPlay і Android Auto

BMW X1

Нова лінійка BMW X1 буде випущена в жовтні цього року для моделей з двигуном внутрішнього згоряння, а повністю електричний iХ1 і підключається гібрид X1 XDrive25e з'являться в листопаді.

BMW X1

Нагадаємо, що нові електромобілі VOLVO здивують кожного своїм дизайном з майбутнього.