У квітні Microsoft оголосила, що Assassin's Creed Origins з'явиться в бібліотеці Xbox Game Pass, але не повідомила, коли. Сьогодні в своєму блозі Microsoft повідомила, що рольова гра Ubisoft з відкритим світом буде офіційно доступна на початку червня разом з низкою інших ігор.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

Ось все, що з'явиться в Xbox Game Pass в найближчі тижні:

1 червня - For Honor: Marching Fire Edition (хмара, консоль, ПК)

2 червня - Ninja Gaiden: Master Collection (консолі, ПК)

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

7 червня - Assassin's Creed Origins (хмара, консоль, ПК), Chorus (Хмара, Консоль, ПК), дискова кімната (хмара, консоль, ПК), Spacelines from the Far Out (Хмара, Консоль, ПК).

Assassin's Creed Origins, мабуть, найкраща гра в давній історичній серії вбивств від Ubisoft, і перша гра, яка перервала щорічний випуск, що почався в 2009 році, — повністю переосмислила, якою може бути гра Assassin's Creed. Протягом багатьох років кожен новий запис досліджував бурхливі періоди історії, кожна епоха трохи наближалася до сучасності. Потім Origins повернувся назад, перемістившись в період Птолемеїв в Стародавньому Єгипті - найбільш рання гра Assassin's Creed.

Origins також змінила давній геймплей, помінявши скритність і паркур на бойові дії, полювання за здобиччю, дерева навичок та інші механіки мікроменеджменту, щоб стежити за зростанням числа гравців. Так, є підстави вважати, що сучасні ігри Assassin's Creed занадто великі.