The Lord OF THE Rings: Gollum, майбутня відеогра з Голлумом в головній ролі, вперше анонсована в 2019 році, нарешті, вийде 1 вересня, оголосив у вівторок Розробник Daedalic Entertainment. Гра буде доступна на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X/S, а Версія для Switch з'явиться «пізніше цього року», згідно з прес-релізом.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

The Lord of the Rings: Gollum

Минулого тижня деякі люди могли побачити короткий попередній перегляд гри в Zoom. Якщо Ви знайомі з тіньовою природою Голлума з книг і фільмів, ви не здивуєтеся, дізнавшись, що вам доведеться багато крастися, щоб дістатися туди, куди вам потрібно. Але у відео також було досить багато обходу навколишнього середовища - Голлум провів багато часу, піднімаючись по стінах і здійснюючи великі стрибки, щоб уникнути небезпек. У гравців також буде можливість реагувати на ситуації як Голлум або як його більш добра особистість, Смеагол, і ваш вибір може мати наслідки для сюжету гри в майбутньому.

Гра "Голлум" відкриває великий місяць для "Володаря перстнів", оскільки вона виходить за день до виходу телесеріалу "Володар перстнів: Перстні влади" на Amazon Prime Video. І добре мати точну дату випуску великої гри в цьому році, особливо після того, як такі ігри, як Starfield , Redfall і продовження Breath of the Wild, були перенесені на 2023 рік.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще