Diablo Immortal - це буквально пекло, але грати в нього не обов'язково. Напередодні виходу гри 2 червня команда Blizzard розповіла про деякі спеціальні можливості, які вони вбудували в Diablo Immortal, щоб зробити пекло зручним для всіх.

Дану новину розмістили на порталі "theverge"

Підтримка контролера була чимось дуже важливим для Diablo Immortal.

"Ви зможете грати в Diablo Immortal з контролерами як на мобільних пристроях, так і на ПК", — написала Blizzard у своєму блозі про доступність. "Багато елементів керування, включаючи навички, доступ до чату та багато іншого, можна перепризначити на вкладці контролера в меню налаштувань".

На додаток до підтримки контролера, Blizzard також надсилає оглядачам Diablo Immortal контролер Razer Kishi, який перетворює ваш телефон на пристрій, подібний до Switch або Steam Deck. У той час як Blizzard надсилає нам периферійний пристрій контролера для тестування в рамках процесу огляду, розробник сказав, що цей варіант "не призначений для стимулювання або заохочення гри з контролером — сенсорний екран, контролер, миша і клавіатура і т.д. — все це дуже життєздатні варіанти".

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Одна з примітних особливостей, про які Ендрю Вебстер повідомив у своєму огляді DI до альфа-версії, полягала в тому, що в той час гра не включала підтримку контролера. Це означало, що він керував грою за допомогою екранних кнопок свого iPad. Це не найзручніша ситуація як для широкого iPad, так і для крихітного телефону, що робить підтримку мобільного контролера майже обов'язковою для такої гри, як Diablo Immortal.

Спілкування з друзями - ще одна функція, максимально доступна для користувачів, що включає вбудовану транскрипцію голосового чату і функції перетворення тексту в мову. Ось пара відео обох у дії.

Несподіване додавання підтримки ПК саме по собі було вибором, зробленим частково з міркувань доступності.

В інтерв'ю The Verge генеральний менеджер франчайзингу Diablo Род Фергюссон сказав, що "важливо, щоб Diablo Immortal охопила якомога більше гравців".