Потрібно повідомити, що на якийсь час у студії Daybreak's Dimension Ink (DC Universe Online) був план розробити MMO на основі всесвіту Marvel. Ця гра, як би вона не називалася і як би вона не складалася, тепер скасована.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

Можливо, ви пам'ятаєте анонс гри в кінці минулого року, а можете і ні, це було те, що з'явилося у фінансовому звіті, а не в кінематографічному трейлері. Джек Еммерт з DC Universe Online і City Of Heroes відповідав за розробку в той час.

Людина-Павук, фото: скріншот з відео

У оригінальному оголошенні Зак, благослови його, намагався з оптимізмом дивитися на шанси цієї гри на успіх після довгої низки невдач MMO Marvel: "Будемо сподіватися, що ця MMO Marvel виявиться більш успішною, ніж попередні спроби. Там був вищезгаданий MMO Marvel, який, як повідомляється, був закритий Daybreak в 2018 році, але до цього був випуск 2013 року невдалої Marvel Heroes, яка була закрита після декількох змін назви в 2017 році. До всього цього Cryptic Studios Еммерта працювала над MMO Marvel спільно з Microsoft. Але ця гра була скасована в 2008 році і відродилася як Champions Online, яка все ще існує в 2021 році. І хто знає, скільки інших неоголошених MMO Marvel було заплановано, представлено і скасовано за останнє десятиліття".

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Халк

Про скасування було оголошено в прес-релізі власників Daybreak EG7, в якому вони говорять, що ресурси, вивільнені при закритті MMO, будуть перенаправлені на інші, більш дрібні і існуючі проекти: "Сьогодні EG7 оголосила про припинення розробки проекту Marvel в Daybreak Games. На підставі переоцінки профілю ризику розвитку, розміру інвестицій і довгострокової стратегії портфеля продуктів для групи рада директорів вирішила змінити пріоритети розвитку і перерозподілити ресурси всередині групи, щоб зосередитися на альтернативних довгострокових проектах. Компанія планувала інвестувати більше 500 мільйонів шведських крон в проект Marvel протягом наступних трьох років. Тепер компанія диверсифікує ці інвестиції за рахунок декількох проектів меншого розміру в рамках групи, включаючи раніше оголошені великі оновлення для The Lord of the Rings Online і DC Universe Online, а також нові ігрові можливості з нашими власними оригінальними IP".