Розробники Battlefield 2042 в DICE запропонували короткий виклад того, чого очікувати від гри, оскільки 1-й сезон повинен початися, як частина «місії з відновлення довіри» після широко обмовленого запуску гри.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

"У наступному місяці з виходом першого сезону ми побачимо велике оновлення, яке не тільки додасть в гру цей новий контент", — повідомляють розробники в новому повідомленні в блозі. "Це також забезпечує нові вдосконалення Qquality of Life, виправлення та вдосконалення, які демонструють нашу незмінну прихильність Battlefield 2042 та нашу місію відновлення довіри, яка, на думку багатьох з вас, була підірвана, коли ми запустили гру в листопаді минулого року".

У рамках цього нового напрямку розробники "більше не активно розробляють новий досвід або контент" для Hazard Zone, дрібномасштабної гри в жанрі королівської битви. Режим залишиться іграбельним, але не чекайте нових доповнень.

Battlefield 2042

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Незважаючи на те, що в Battlefield 2042 настають деякі фундаментальні зміни, наприклад, режим «прорив» буде знижений до 64 гравців в усіх напрямках, не все вирішено. Наприклад, розробники "не відмовляються від фахівців", оскільки "вони є ключовою частиною досвіду Battlefield 2042". Однак ви можете очікувати деяких змін в анімації і озвучуванні фахівців, щоб надати їм більш реалістичний, суворий військовий вигляд.

Сезон 1 триває з червня по серпень і включатиме в себе нову карту, нового фахівця, нову зброю, нові транспортні засоби та введення бойового пропуску. Ви також можете очікувати, що деякі з цих виправлень якості життя почнуть приземлятися тут, включаючи поліпшення анімації і систем обходу. Солдати тепер будуть більш реалістично згинатися при прицілюванні і більш динамічно повертатися під час бігу.

Battlefield 2042

Оновлення карти "Калейдоскоп" також з'явиться в першому сезоні, включаючи більше укриттів на карті, а також коригування рельєфу, щоб приховати лінії огляду і допомогти поліпшити загальний процес пересування. Ви також можете очікувати більше очок руйнування.

Повне розкриття першого сезону відбудеться перед запуском у червні.