Destiny 2 випустила щось, що на 100% є чистим, непідробним корисним добром: емоція, яку ви можете купити, викликає дуже хорошу собаку, яку ви, звичайно ж, можете погладити скільки душі завгодно.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gamesradar»

Як помітив пильний обліковий запис Twitter Can You Pet the Dog?, у внутрішньоігровому магазині Destiny 2 з'явилася нова емоція, яка вказана як предмет благодійності. Якщо ви купите її, це дозволить вам дати вашому чарівному голографічному другу-собаці заслужене, і, чесно кажучи, давно очікуване-погладити по голові. Більш того, провідний менеджер спільноти Destiny 2 Козмо підтвердив, що 100% виручки від продажу смайликів піде до Фонду Bungie Foundation, некомерційної благодійної організації, яка реалізує програму iPads for Kids і співпрацює з гуманітарними організаціями під час стихійних лих і криз.

Доля дозволила вам погладити обох котів і курку вже якийсь час, так що саме час дозволити вам погладити саму ласкаву тварину.

У будь-якому випадку, в Destiny 2 тепер є улюблена собака, яку ви можете купити, і ваші гроші йдуть на благодійність, і, якщо це не просто дистильована подвійна доза серотоніну прямо тут, то ніхто не знає, що це таке.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще