Фанат покемонів дражнив світ надзвичайно ностальгічним поглядом на те, як виглядала б 3D-гра про покемонів, якби вона була заснована на оригінальному художньому стилі.

Відповідний пост розмістили на порталі «gamesradar»

Під "оригінальним художнім стилем" мається на увазі оригінальний вид покемонів, намальований Кеном Сугіморі і побачений на колекційних картках і посібниках по грі Gen 1 ви знаєте, мистецтво, яке породило манірного Пікачу, перш ніж він урізав для аніме-серіалу. У будь-якому випадку, це фанатське відео являє собою 3D-гру про покемонів з блискучою ностальгічною графікою, і це повинно стати реальністю якомога швидше.

Хоча ми не маємо жодних ознак того, що це більше, ніж просто невелике веселе відео, творець pokeyugami дав проекту назву та невелику передумову. "Це ностальгічний, але новий "Покемон: перше покоління", створений спотворенням часу і простору!"- йдеться в перекладі твіту.

Мабуть, у цій прекрасній 17-секундній Всесвіті покемон з 1996 року пройшов через спотворення простору-часу-можливо, те ж саме з Pokemon Legends: Arceus — і опинився в 3D-грі Pokemon 2022 року, дія якої відбувається в Вірідіанському лісі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Звичайно, справжні ігри Pokemon, які ми отримуємо в цьому році, Pokemon Scarlet і Violet, мають такий же затінений вигляд, як і Arceus, але їх дія відбувається в місці, яке смутно нагадує Південно-Західну Європу. Він як і раніше виглядає дуже красиво, але не викликає у вас такої ностальгії, як ця фанатська мрія.