Blizzard кажуть, що мікротранзакції Diablo Immortal, які були одним з головних каменів спотикання фанатів в майбутньому мобільному hack-and-slasher,"ніколи не обходять основний ігровий процес".

Відповідний пост розмістили на порталі «gamesradar»

В інтерв'ю PCGN, головний дизайнер Джо Грабб розпливчасто пояснив, як реалізовані мікротранзакції в Diablo Immortal. Судячи з усього, всі мікротранзакції абсолютно необов'язкові і не потрібні для доступу до будь-яких частин гри. Ми знаємо, що будуть покупки, які прискорять прогрес бойового пропуску, але ви не зможете купувати спорядження або окуляри досвіду.

"Багато розмов було присвячено нашій філософії, наприклад, додаткові покупки завжди є бонусом, вони ніколи не обходять основний ігровий процес", - сказав Грабб. "Вам все ще потрібні навички, щоб грати своїм класом, вам все ще потрібно знати, як грати за варвара, щоб домогтися успіху в якості варвара".

Diablo Immortal

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

У тому ж інтерв'ю генеральний менеджер Diablo Род Фергюссон висловив надію, що безкоштовні мультиплатформенні ігри, такі як Fortnite і Genshin Impact, допоможуть гравцям з розумінням поставитися до ідеї гри Diablo, яка, зокрема , зараз виходить на ПК, з мікротранзакціями.

"Те, що мене дивує, полягає в тому, що коли у вас є така гра, ви можете грати в усі аспекти цієї гри безкоштовно", — говорить нам Фергюссон. "Ви можете пройти всю кампанію безкоштовно, ви можете грати в рейди, Цикл розбрату і все інше безкоштовно. І ми збираємося безкоштовно підтримувати його новими зонами, підземеллями та новими класами персонажів після запуску".