По гарячих слідах "Доктора Стренджа і мультивсесвіту божевілля" виходить нова гра від Marvel Entertainment, яка пропонує той же смак: кидати всіх звідусіль у великий старий котел, трясти і дивитися, які махінації виходять.

Дану новину розмістили на порталі «theverge»

Marvel Snap - це нова колекційна карткова гра, яка, за твердженням її творців, володіє одним з найшвидших ігрових процесів в просторі CCG. Згідно з відео-оголошенням, матчі тривають всього близько трьох хвилин, і гравці ходять по черзі одночасно, тому вам не потрібно чекати, поки ваш противник нарешті зрозуміє, що у них є смертельний результат, і вб'є вас.

Матчі Marvel Snap, здається, засновані на розміщенні карт в одній з трьох областей на дошці, щоб взяти їх під контроль. Гравець, який бере під свій контроль дві з трьох областей, перемагає в матчі. Щоб підвищити ставки, гравці можуть "схопити" свого супротивника, що здається ходом з високим ризиком/високою нагородою, щоб отримати перевагу і виграти матч.

Marvel Snap

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Карти в Marvel Snap схожі на своїх побратимів з простору CCG, таких як Hearthstone і Magic Arena. Картам призначається сила атаки і сила захисту, і у них є здібності, які спрацьовують, коли карта розігрується або якщо відбулися інші події. Колоди складаються всього з 12 унікальних карт, і на момент запуску буде більше 150 унікальних карт з персонажами з мультивсесвіту Marvel.

Marvel Snap - дебют першокурсників Second Dinner, ігрової студії, заснованої командою колишніх розробників Hearthstone, включаючи її улюбленого директора Бена Броуда. Друга вечеря співпрацює з Marvel Entertainment і видавцем Nuverse, який належить розробнику TikTok bytedance.

Гра Marvel Snap безкоштовна і буде доступна на мобільних платформах і ПК, а починаючи з сьогоднішнього дня гравці можуть підписатися на обмежене закрите бета-тестування на пристроях Android.