Схоже, що Elden Ring далеко не найпопулярніша гра цього року. Однак багато фанатів даної гри далеко з цим не згодні.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Elden Ring підкорила ігровий світ, коли була запущена ще в лютому. Навіть ті, хто не цікавився серією Souls, не могли не заинтриговаться The Lands Between. Його величезна популярність призвела до того, що Elden Ring швидко стала найбільш продаваною грою From Software за всю історію, з 13,4 мільйонами продажів трохи більше ніж за місяць. Таким чином, ви можете очікувати, що Elden Ring увійде в десятку найпопулярніших ігор року. Але якщо ви це зробите, то ви помилитеся.

Помічено ResetEra - користувач Sullivan Мет Піскателла, виконавчий директор і радник з індустрії відеоігор аналітичної фірми The NPD Group, поділився в Twitter десятьма найпопулярнішими іграми 2022 року. Список показує Найпопулярніші ігри для консолей і ПК в США в першому кварталі року.

Як зазначає Піскателла, половина включених ігор не була випущена в цьому десятилітті. На перше місце претендувала гра-пісочниця Minecraft, вперше запущена в 2011 році. Друге місце посіла Grand Theft Auto 5, а третє — The Sims 4. Існує багато любові до соціального симулятора Nintendo Animal Crossing з останнім записом у серії, Animal Crossing: New Horizons, яка зайняла шосте місце. Call of Duty також набирає обертів, в список входять Warzone і Vanguard.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Call of Duty: Modern Warfare 2

Але де ж залишається Elden Ring? Дивно, але остання гра From Software зайняла 20-е місце. За словами Піскателла, Skyrim, Rocket League та World of Warcraft зайняли вищі місця. Однією з причин дивно низького рейтингу Elden Ring може бути те, що цей список припадає на перший квартал 2022 року, який охоплює період з січня по березень. Таким чином, в той час як у більшості плиток було три місяці, щоб збільшити кількість гравців, запуск Elden Ring в кінці лютого означає, що він був доступний трохи більше третини цього часу.