Call of Duty: Modern Warfare 2 офіційно виходить 28 жовтня, повідомили Infinity Ward і Activision.

Відповідний пост розмістили на порталі «gamesradar»

Дата виходу Call of Duty: Modern Warfare 2 була підтверджена в новому трейлері, присвяченому гіперреалістичному художньому дизайну гри. Кадри з дрона показують величезний порт Лонг-Біч з транспортними контейнерами, намальованими особами головних оперативників, за яких ви будете грати.

"Оперативна група 141 повертається з глобальним загоном легендарних ветеранів", — йдеться в рекламі, опублікованій поруч з трейлером. Підтвердженими оперативниками є улюбленець фанатів Modern Warfare Саймон "привид" Райлі, капітан Джон Прайс, Джон "Соуп" МакТавіш, Кайл "Газ" Гаррік і новачок, полковник Алехандро Варгас з мексиканського спецназу.

Тизер-трейлер також, здається, підтверджує дату повного розкриття Call of Duty: Modern Warfare 2 - 8 червня, за день до початку Summer Game Fest. Припускаючи, що цей тизер - це те, що він здається, нас, ймовірно, чекає здоровенний трейлер з ігровим процесом і, імовірно, купою інших деталей.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

На даний момент ми знаємо, що основний випуск Call of Duty цього року є продовженням Call of Duty: Modern Warfare 2019 року. Activision заявляє, що це «найбільш просунутий досвід в історії франшизи» і знаменує собою «нову еру» для серії Call of Duty.