Щорічний турнір з Dota 2 The International пройде в Сінгапурі в жовтні цього року. Хоча в минулому Valve вже проводила the International в США, Канаді, Китаї, Німеччині та Румунії, це перший раз, коли глобальне кіберспортивне змагання прямує в країну Південно-Східної Азії.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Valve дражнила майбутню подію в твіті, але не надала ніяких додаткових подробиць, крім місця і дати. Турнір відомий своїми дуже щедрими нагородами: команда-переможець минулих років отримує частину призового фонду в розмірі 40 мільйонів доларів. Ця велика сума фінансується за рахунок внутрішньоігрових покупок, зроблених спільнотою Dota 2, і з роками вона тільки продовжує зростати. Ми не знаємо, скільки буде розіграно на конкурсі в цьому році, але, швидше за все, нам не доведеться довго чекати, щоб дізнатися.

Після перенесення події 2020 року в Стокгольмі, Швеція, через пандемію COVID-19, The International повинен був нарешті дебютувати в Швеції в минулому році. Однак через проблеми зі шведською владою плани провалилися, і Valve довелося перенести захід в Бухарест, Румунія. У Бухаресті теж все пішло не так, як планувалося, оскільки Valve провела змагання без живої аудиторії через сплеск випадків COVID-19. Незрозуміло, чи буде Valve приймати будь-які запобіжні заходи щодо COVID - 19 на змаганнях цього року, і Valve не відразу відповів на запит The Verge про коментарі.