Протягом наступних десятиліть більшість існуючих зараз робочих місць можуть просто зникнути. Оскільки штучний інтелект перевершує людей у ​​все більшій кількості завдань, він замінить людей у багатьох професіях.

Зараз найважливіша проблема - це не створення нових робочих місць, які люди виконують краще, ніж алгоритми. Вже до 2050 року може з'явитися новий клас безробітних людей, які не зможуть швидко перекваліфікуватися та йти в ногу з часом. Тому справжня проблема тоді полягатиме в тому, щоб зайняти маси та задовольнити їх, передає "Тhe guardian".

Люди повинні займатися цілеспрямованою діяльністю, інакше вони збожеволіють. Отже, що буде робити цей клас людей клас цілий день?

Комп'ютерні ігри, HB

Однією з відповідей можуть бути комп’ютерні ігри. Такі люди могли б проводити все більше часу у світі 3D-віртуальної реальності, що забезпечило б їм набагато більше емоційного залучення, ніж “реальний світ” за межами.

Якщо у вас є вдома син-підліток, який любить комп’ютерні ігри, ви можете провести власний експеримент. Надайте йому мінімальну субсидію на кока-колу та піцу, а потім зніміть усі вимоги щодо роботи та батьківського нагляду. Ймовірний результат - він буде залишатися у своїй кімнаті цілими днями, приклеєний до екрана. Він не буде виконувати домашніх або домашніх справ, буде пропускати школу, пропускати їжу і навіть пропускати душ і спати. Однак навряд чи він буде страждати від нудьги чи відчуття безцільності. Принаймні не в короткостроковій перспективі.

Комп'ютерні ігри, Daily Sabah

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще
Отже, віртуальні реальності, ймовірно, будуть ключовими для надання сенсу людям після роботи. Можливо, ці віртуальні реальності будуть створені всередині комп’ютерів. Можливо, вони будуть породжені поза комп’ютерами у формі нових релігій та ідеологій. Можливо, це буде поєднання обох.
Так, що можливо майбутнє, яке було зображено у легендарному фільмі "Матриця" до 2050 року стане реальністю і штучний інтелект отримає першість. До того ж вже цієї зими ми побачимо нову частину легендарного фільму.
Нагадаємо, нерозгадані таємниці "Матриці": ким краще бути - Нео або Сайфером і що значить червона таблетка?

Як повідомляв Знай.uа, психотерапевт, таблетки і качечка у ванній: головні пасхалки, які сховали в трейлері "Матриці 4".

Знай.uа писав, "Матриця" повертається: в мережі з'явився трейлер четвертого фільму з Кіану Рівзом і "друзями".