Відома українська співачка Настя Каменських поділилася новим знімком на березі річки. Сонячна погода, біле вбрання і блискуча посмішка - все що потрібно для щастя.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де має багатомільйонну армію шанувальників. Щодня за нею стежить більше 5,3 мільйонів користувачів з усього світу.

Цього разу Настя Каменських вирішила показати шанувальникам, як вона проводить свій вільний час, коли немає роботи. Вона вирушила на прогулянку Дніпром, і зазначила, як важливо бути в моменті, цінує і помічати красу і любов, яка поруч з нами завжди.

Для прогулянки вона вибрала повністю біле вбрання. Міні блузка з великим вирізом в зоні декольте, яка підкреслює форми дівчини. А також штани білого кольору із завищеною талією - трендова річ сезону.

Все це підкреслюється яскравим аксесуаром у вигляді блискучої посмішки. Видно, що дівчина зараз щаслива, і насолоджується цим почуттям по повній.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Навколо і всередині нас стільки краси і любові 🤍 головне - помічати її і відчувати" - сказано в публікації під постом.

Нагадаємо, що не так давно співачка втратила батька. Він вже був похилого віку, але, все такий же енергійний як в молодості. Він багато хворів, і Настя розуміла, що це може скоро статися, тому не втрачала можливості провести з ним якомога більше часу.

Біль від втрати є досі, як зізнавалася дівчина в одному з інтерв'ю, однак, вона продовжує жити далі і радіти всьому хорошому.

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на гарячу школярку