Загадковий моноліт вигулькнув у штаті Каліфорнія. Поки що невідомо чи має він відношення до схожих об'єктів, які раніше з'явилися і зникли у Юті і Румунії.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: американське видання Los Angeles Times.

Житель Каліфорнії, який щодня проходить-пробігає по одному і тому самому маршруту, повідомив, що на його шляху за добу виник моноліт: висока конструкція з металу. Це вже втретє моноліти “хвилюють” ЗМІ з усього світу.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Декілька тижнів тому моноліт було знайдено посеред пустелі в штаті Юта. Металевий стовп було закопано у землю. Поява цього моноліту викликала фурор: люди з усього світу почали паломництво до цих місць. Найпопулярнішими стали дві версії: що моноліт - справа рук інопланетян, або ж що це роботи послідовників і фанатів “Космічної Одіссеї” Стенлі Кубрика.

Щоправда, моноліт зник - його прибрали група канатоходців, які встановили його до цього, щоб привернути увагу людей до проблеми національних парків і земель у США. Коли ж до моноліту почали приїздити екскурсійні групи - канатоходці зрозуміли, що це ще більше шкодить пустелі.

За декілька днів після зникнення першого моноліту другий знайшовся у Румунії. Потім також зник. Новий, вже третій, моноліт стоїть на скелі у Каліфорнії. Слідство триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українські вчені знайшли зимівники козаків з давніми артефактами.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Закарпатті під замком виявили "таємну кімнату".

Також портал Знай.uа писав, що археологи натрапили на стародавній скарб, який може перевернути історію.