"Але я хороший водій". Ви, напевно, чули, як в минулому люди говорили про це як про причину, через яку вони можуть водити машину "швидше" (тобто більш безрозсудно), ніж інші, не потрапляючи в аварію. Готові посперечатися, що водій в цьому відео думав саме про це.

Читайте Знай в Google News!

Відео показує водія, що описує своїм пасажирам, як міняти смугу руху на шосе при повороті через рух. Однак, щось пішло не так.

Протягом перших 30 секунд відео Водій проїжджає через потік машин без всяких турбот і часом керує автомобілем, тримаючись за кермо однією рукою. Однак на позначці 34 секунди він намагається змінити смугу руху на занадто великій швидкості, і задня частина автомобіля вилітає.

Водій намагається зупинити ковзання, але не може тримати автомобіль під контролем. В кінцевому підсумку він врізається в бетонний бар'єр на узбіччі шосе, викликаючи спрацьовування подушок безпеки.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.yа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.