Пройти тест на лося-нелегкий подвиг для нової машини, і хоча ви можете подумати, що у менших транспортних засобів більше шансів пройти тест, це не завжди так. І цей Audi A3 Sportback 2020 року є чудовим прикладом цього.

Читайте Знай в Google News!

У першій спробі водій врізався в конуси на швидкості 75 км/год, що найменше на 2 км/год від необхідної швидкості для проходження тесту. У підсумку, водієві довелося знизити швидкість до 72 км/год, щоб не зачепити конусів, і пройти тест.

Поточна лінійка A3 Sportback була нещодавно оновлена з запуском нового гібридного варіанту 40 TSFI E. тут використовується 1,4-літровий двигун TFSI потужністю 148 к.с. і крутним моментом 185 фунт-фут (250 Нм), який з'єднаний з електродвигуном, що забезпечує додаткові 107 к. с. і 243 фунт-фут (330 Нм) крутного моменту.

Автомобілю явно не вистачає маневреності, що може негативно позначитися при уникненні ДТП.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.