Disney планує звільнити близько 32000 чоловік у першій половині 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

У заяві, поданій в середу до Комісії з цінних паперів та бірж США, компанія Walt Disney заявила, що звільняє «приблизно 32 000 співробітників», в основному в своїх парках, як вперше повідомило Variety.

У число входить Вересневе оголошення Disney Parks про те, що 28 000 співробітників, близько двох третин з яких працювали неповний робочий день, будуть звільнені, підтвердив Variety.

презентація Disney Plus, Business Insider

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

За повідомленнями компанії, їм вдалося збільшити ефективність персоналу, так що така величезна кількість співробітників їм просто не потрібні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.