Покупки продуктів, як і все інше, в наші дні виглядають зовсім інакше. Мало того, що це якось навіть більш напружено, ніж зазвичай, вам також потрібно турбуватися про те, щоб у вас була чиста маска і що ви йдете в той час, коли черг буде мало. Тим не менш, Google повідомив нам деяку статистику, яка може полегшити вашу наступну поїздку по магазинах.

Читайте Знай в Google News!

Компанія нещодавно опублікувала в своєму блозі деякі аналітичні дані з Google Maps, аналізуючи, як такі речі, як покупки, водіння і перекус, змінилися в умовах пандемії COVID-19 і як все складається в цей святковий сезон.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

Що стосується продуктових покупок, вони виявили, що продуктові магазини, як правило, найбільш завантажені в суботу після обіду з 13:00 до 13:00. Але, можливо, вам пощастить найбільше по понеділках о 8 годині ранку, коли там найменше людей. Вони також заглянули в ресторани, які, як правило, найбільш завантажені по п'ятницях о 18:00. і найменш завантажений по вівторках о 15: 00. Нарешті, найбільш завантажені кафе в суботу о 10 годині ранку, а найменше - у вівторок о 16 годині.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.