Для власника, який сказав :" я так сильно люблю свій Aston Martin, що міг би жити в ньому", Англійський постачальник люксових автомобілів хотів би звернути вашу увагу на Майамі. Aston Martin Residences поруч з річкою Майамі, з видом на затоку Біскейн, є першим оптовим елітним житловим комплексом автовиробника, 65-поверховою Вежею у формі вітрила з 391 квартирою. Будівництво вежі не планується до 2022 року.

Читайте Знай в Google News!

Незабаром в житлових будинках має з'явитися ще багато прикладів. Покупці 38 апартаментів Signature і семи пентхаусів зможуть вибрати в якості подарунка на новосілля DBX Riverwalk Edition або DB11 Riverwalk Edition. Спеціально розроблені виконавчим віце-президентом і головним креативним директором Aston Martin Мареком Райхманом, випуски Riverwalk Edition обмежені 45 екземплярами тільки для цієї будівлі. Якщо вам цікаві суми, знайте, що житло коштує від 5,3 до 7,7 мільйона доларів, а однорівневі пентхауси - від 14 мільйонів доларів.

Aston Martin Vulcan, motor1

Нагорі знаходиться триповерховий пентхаус площею 27 191 квадратний фут і вартістю 50 мільйонів доларів. Замість морквяного торта з нагоди привітання по сусідству цей власник отримає останній Aston Martin Vulcan відповідно до вимог Райхмана.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Крім розкоші, на додаток до чотириповерхового набору зручностей Sky, таких як віртуальна кімната для гольфу, кухня шеф-кухаря і два кінотеатри, Aston Martin Residences включатиме глибоководну пристань для супер'яхт з прямим доступом до Затоки Біскейн. Aston Martin не випускав човнів після AM37 чотири роки тому, але тепер ми бачимо, що це змінюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.