Як Volkswagen Golf поводиться при зіткненні з великою вантажною машиною? Немає жодного сценарію, який закінчився б добре для VeeDub, Але знайте, що цей доблесний Golf віддав своє життя за розвиток технологій і безпеку всіх нас. Що стосується великої вантажівки? Він майже не зазнав пошкоджень, але питання про виживання будь-якої машини не є метою цього тесту.

Читайте Знай в Google News!

Електромобілі-це майбутнє автомобілів, подобається вам це чи ні. Насправді, електроенергія також широко використовується в сучасних автомобілях, і Scania проводить випробування, щоб гарантувати, що потенційно небезпечні акумуляторні блоки для своїх електрично заряджених вантажівок максимально захищені під час зіткнення. Як і будь-яке подібне тестування, це означає організацію драматичної реальної аварії в контрольованому середовищі, і для цього сценарію в жертву був викликаний відважний VW Golf.

Звичайно, все не так просто. Як пояснює Scania в прес-релізі, присвяченому випробуванням, кілька місяців планування і моделювання передували реальному виконанню.

Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії. Таким чином, підхід Scania мало чим відрізняється від створення пасажирського салону, який відхиляє або поглинає енергію удару, щоб захистити пасажирів всередині. У цьому тесті акумуляторна батарея деформується, поглинає енергію удару, а також передає енергію менш важливим компонентам. Швидкість, з якою VW врізається в вантажівку, невідома, але один погляд на зім'яту передню частину Golf говорить нам, що маленький хетчбек безумовно прийняв найстрашніше покарання.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.