Google анонсував свій новий додаток Task Mate, в якому ви можете заробляти "справжні" гроші, виконуючи поставлені завдання. В даний час додаток тестується обмеженим числом користувачів тільки в одній країні.

Читайте Знай в Google News!

Google, який дозволяє користувачам заробляти на балансі Google Play, якщо вони заповнюють анкети, відправлені їм за допомогою свого мобільного додатка під назвою Awarded Surveys, тепер анонсувала новий додаток, який дозволить користувачам заробляти "реальні" гроші, які будуть депоновані в їх банківські рахунки.

Google Task, gizchina

Додаток під назвою Task Mate надає користувачам різні завдання, і ви можете отримувати платежі на свій банківський рахунок або цифровий гаманець для цих завдань. В даний час на стадії бета-тестування Task Mate може бути протестований обмеженим числом користувачів в Індії і, в разі успіху, може бути доступний по всьому світу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.