Японські фахівці з ремонту смартфонів Fomalhaut Techno Solutions опублікували звіти про відомості матеріалів (BoM) для iPhone 12 і iPhone 12 Pro, що дає нам приблизну оцінку витрат на компоненти для складання двох телефонів. IPhone 12 bom коштує 373 долари, а 12 Pro-406 доларів. Нагадаємо, iPhone 12 продається за ціною 829 доларів, а базова ціна 12 Pro - 999 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Найдорожчі компоненти iPhone-це OLED-дисплеї від Samsung, вартість яких оцінюється в 70 доларів за штуку, і модем Qualcomm X55 5g, який коштує близько 90 доларів. Вартість виробництва чіпсета A14 Bionic становить 40 доларів, в той час як інші компоненти, такі як ОЗУ (12,8 долара за одиницю) і флеш-пам'ять (19,2 долара за одиницю), відносяться до числа найбільш дорогих. Датчики камери Sony, якими оснащені нові iPhone, коштують від 7,4 до 7,9 доларів за штуку.

iPhone 12 Pro, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, що власники новеньких MacBook зіткнулися з новою проблемою. Повідомляється, що ноутбуки не можуть підключати інші пристрої до системи за допомогою Bluetooth. Проблема стала масовою, судячи з кількості скарг в мережі.

Як повідомляв Знай.uа, KFC впровадила безтілесні автомобілі для доставки їжі з мережі. Правда, працює така послуга тільки на території Китаю, але це лише питання часу.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали реальну вартість смартфона iPhone 12. Як виявилося, деталі коштують близько 375 доларів, що майже в 3 рази менше вартості смартфона в магазині. Такі цифри здивували навіть експертів.