Тренди 2020

Покупці в цьому році віддали перевагу бюджетним моделям телевізорів, не пожертвували розміром (всі моделі мають однакову діагональ – 32’), а от з деякими функціями розпрощались без жалю. Наприклад, неважливою визнали функцію 3D та вигнутий екран. До такого висновку можна дійти, якщо проаналізувати моделі, які українці додали до своїх Wish list в розділі телевізорів на Price.ua.

Але це далеко не всі цьогорічні сюрпризи. Так, покупці, вперше за довгий час змістили лідера галузі зі списка бажаних. До рейтингу не увійшли телевізори від компанії Samsung. Кому ж вони поступились місцем?

1. Xiaomi Mi TV 4A 32

Це найдорожчий телевізор у нашому рейтингу. Підтримує функцію Smart TV, працює на Андроїді. Особливих наворотів у цієї моделі немає.Добротний, доступний варіант від відомого виробника.

Початкова ціна – від 3499 грн.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

2. BRAVIS LED-32G5000 + T2

Родзинкою цього LCD-телевізора можна назвати його аудіосистему. Вона видає стереозвук NICAM, об’ємне звучанні, є декодер Dolby Digital. Smart TV тут немає, але і модель дуже бюджетна.

Початкова ціна – від 2169 грн.

3. Realme 32" HD Smart TV

Єдиний у рейтингу LED телевізор. Підтримує функцію Smart TV і також працює на ОС Android. Це також єдиний телевізор у топі, у якого замість двох динаміків встановлено цілих чотири.

Початкова ціна – 3359 грн.

4. Hoffson A32HD300

А у цього LCD-телевізора є приємний бонус у вигляді підтримки Smart TV. Працює він на операційній системі Android. Цікаво, що незважаючи на свій більш широкий функціонал, киштує він дешевше, ніж попередній варіант. Він найбюджетніший в цьому рейтингу.

Початкова ціна – від 1994 грн.

5. AKAI UA32LEZ1T2

Цей LCD-телевізор посів хоч і останнє місце, але також дуже популярний. В ньому є всі базові функції, і ціна – більш ніж прийнятна. Саме ці якості і оцінили покупці. Єдиний мінус – телевізор не підтримує функцію Smart TV. Але це для багатьох виявилось не критичним.

Початкова ціна – від 2799 грн.

Де шукати знижки

З дні на день розпочнеться грандіозний розпродаж – BlackFriday-2020, на який з нетерпінням чекали всі шопери цілий рік. За попередньою інформацією, знижки у багатьох магазинах можуть досягати 64%. І тут головне – не упустити дійсно вигідну пропозицію.

Найоптимальніший варіант – скористатися сайтом-агрегатором цін. Це платформа, де зібрані пропозиції від магазинів та їхні акції.

Наприклад, у розділі акцій і знижок на Price.ua представлені більш ніж 150 магазинів, а акційних пропозицій – більше 500 000. Користувачу не потрібно переглядати сайти продавців окремо, достатньо ввести у пошук потрібний товар і обрати ту пропозицію, яка буде найвигіднішою.

Лайфхаки, які допоможуть користуватись Price.ua:

  • Оберіть свій регіон. Так и будете бачити ті пропозиції, які можна придбати у вашому місті та області.
  • Оберіти тип акції.
  • Відсортуйте по розміру знижки.