Morgan 3 Wheeler знімається з виробництва, але один водій запропонував малоймовірну заміну у вигляді GMC Yukon.

Читайте Знай в Google News!

Як ви можете бачити на цьому відео, Yukon, мабуть, потрапив в аварію, в результаті чого відірвалося його передня панель і переднє колесо з боку пасажира.

Незважаючи на це, водій не зупинився і продовжив рух, як ніби нічого не сталося. Коли летять іскри, пошкоджений Юкон їде по вулиці і навіть зупиняється на червоне світло.

Це дає нам великий план позашляховика, який нахиляється так сильно, що Задня шина водія навіть не торкається землі. Коли загоряється зелене світло, водій заводить двигун, і Юкон повільно рухається вперед, дим піднімається з-під машини.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Не дивно, що ніхто не хоче, щоб Tahoe стояв за ними, оскільки ми можемо бачити, як седан виходить з дороги, як тільки вони помічають наближається автомобіль.

На жаль, подробиць про ситуацію немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що легендарну гру Doom вдалося запустити на портативній консолі з мінімальними можливостями. Повідомляється, що ентузіастам довелося зменшувати розміри файлів текстур і прибрати звук, щоб пам'яті вистачило для запуску гри.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили інформацію про те, які iPhone отримають доступ до iOS 15, яка з'явиться вже в наступному році. Правда, старенькі смартфони від Apple не зможуть отримати нові функції довгоочікуваної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, главу безпеки Apple звинувачують у хабарі в 200 тис. Зазначимо, що справа вже триває більше 3 років, а винним поки що нікого не визнали.