PlayStation вже почала свої щорічні продажі на честь чорної П'ятниці, так що знижки порадують всіх геймерів.

Читайте Знай в Google News!

Крім угод з відеоіграми, Sony також відмовляється від двох послуг з передплати. Протягом обмеженого часу ви можете заощадити 25% на 12-місячній підписці PlayStation Plus, яка дає вам багатокористувацьку онлайн-гру, безкоштовні щомісячні ігри, 100 ГБ хмарного сховища і спеціальні знижки в PlayStation Store. Крім того, Передплатники PS Plus отримують доступ до колекції PlayStation Plus для PS5, яка включає більше десятка ігор для PS4, "визначальних покоління".

Нарешті, якщо ви живете в регіоні, де доступна PlayStation Now, ви можете отримати тримісячну підписку зі знижкою 20% або 12-місячну підписку зі знижкою 25%. PlayStation Now-це хмарний ігровий сервіс Sony, який надає учасникам доступ до сотень ігор за запитом, причому щомісяця додається більше ігор.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.