Ford Mustang 2011 року випуску потрапив в жахливу аварію в місті Амхерст, штат Огайо, в середу 18 листопада. Влада повідомляє, що маслкар їхав на південь по Оберлін-роуд, коли його 16-річний водій з'їхав з правого боку дороги і врізався у великий ландшафтний валун. Це призвело до того, що Mustang прокотився по Мідл-Рідж-роуд і врізався в будинок.

Читайте Знай в Google News!

27-річний домовласник був у ліжку в той час, коли його збив "Мустанг". Він був доставлений в лікарню з серйозними, як і 16-річний водій "Мустанга". 16-річний пасажир Ford, який не був пристебнутий ременем безпеки під час аварії, був доставлений в лікарню з менш серйозними травмами, повідомляє WKYC.

У розмові з The Chronicle сусід розповів, що пасажир "Мустанга" лежав на траві у дворі будинку, коли на місце події прибули перші рятувальники. Той же сусід додав, що це вже втретє, коли хтось врізався в будинок. Більше того, на перехресті сталися й інші аварії. У 2011 році 70-річний чоловік загинув, коли його автомобіль був збитий вантажівкою; двома роками раніше 60-річний чоловік був убитий, коли жінка не впоралася з керуванням на перехресті і врізалася в його автомобіль.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Поточний стан водія, пасажира та домовласника залишається невизначеним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.иа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.иа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.