Apple нечасто вибачається, але коли це відбувається, це дуже важливо-наприклад, в 2017 році, коли клієнти зрозуміли, що компанія непомітно знижувала швидкість старих iPhone.

Читайте Знай в Google News!

Apple швидко пояснила, що вона була розроблена для захисту цих телефонів від застарілих батарей, і запропонувала заміну акумулятора за 29 доларів, щоб згладити ситуацію, але пішли судові позови, і компанія вперше погодилася на мирову угоду на 500 мільйонів доларів на початку цього року.

Apple, фото: Gettyimages

Тепер компанія погодилася на друге врегулювання-на цей раз з 34 штатами США-в результаті чого компанія може заплатити додатково 113 мільйонів доларів. Генеральні прокурори штату подали в суд на Apple за приховування дроселювання і деградації батареї від власників iPhone, стверджуючи, що Apple "розуміє", що, приховуючи проблеми, вона може витратити рік на отримання прибутку від людей, які думали, що їм потрібно купити новий iPhone , коли їм дійсно потрібно було тільки замінити батарею свого телефону, щоб уникнути несподіваних відключень.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Apple, звичайно, заперечувала це, і врегулювання означає, що суд не вирішить, чи дійсно було скоєно правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.