Не секрет, що десятки тисяч людей доклали зусиль, щоб зробити кавери на пісню Billie Eilish і завантажити їх на YouTube.

На честь святкування 1 мільярда переглядів музичного відео YouTube і Google Creative Lab перетворили всі ці обкладинки в інтерактивний експеримент з ШІ. "Infinite Bad Guy", який YouTube називає "першим у світі нескінченним музичним відео", збирає тисячі обкладинок і об'єднує їх разом, використовуючи Машинне навчання, щоб вирівняти кожну з них в межах чверті частки від оригіналу.

При переході на billie.withyoutube.com відкривається оригінальний музичний відеокліп "Bad Guy" з обкладинками з обох сторін, розташований на тлі сотень крихітних мініатюр відео, плаваючих в чорній порожнечі. Коли ви переходите від одного відео до іншого, друге буде відтворювати той же час, на якій зупинилося перше. При паузі відображається статистика про те, скільки каверів ви подивилися і скільки разів програли повний цикл пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.