У середу ввечері приблизно в 100 кілометрах (60 милях) на південь від австралійського узбережжя Тасманії знаходилися на борту дослідницького судна Investigator стали свідками чогось дивного.

Читайте Знай в Google News!

О 21: 21 за місцевим часом яскраво-зелений метеор пронісся по небу, а потім розсипався над Тасмановим морем і зник з поля зору всього за кілька секунд. Якщо щось і пройшло через атмосферу, швидше за все, незабаром воно опиниться на дні океану-швидкоплинна, остання спалах світла, перш ніж зникнути назавжди.

Але, на щастя для нас, цю неймовірну подію побачили не тільки людські очі.

RV Investigator веде пряму трансляцію 24/7, і, якщо пощастить, камера виявилася якраз в правильному положенні, щоб відобразити все це.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"Метеор перетинає небо прямо перед кораблем, а потім розбивається - було приголомшливо дивитися кадри, і нам дуже пощастило, що ми зафіксували все це в прямому ефірі з корабля", - говорить менеджер CSIRO Voyage Джон Хупер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що контролер з приставки від Microsoft зможе працювати зі смартфонами і планшетами Apple. У теорії, це дозволить грати в мобільні ігри з максимальним комфортом, не купуючи додатковий контролер, якщо у вас вже є в наявності Xbox.

Як повідомляв Знай.uа, NASA відправила новий супутник для поліпшення процесу прогнозування погоди. До того ж, супутник здатний по хвилях в океані визначити ймовірність тайфуну, що може врятувати величезну кількість життів людей.

Також Знай.uа повідомляв, додаток Airbnb для оренди житла зливає дані користувачів китайському уряду. Відзначимо, що Facebook та інші соцмережі не працюють на території Китаю, так як вони не згодні зі словом даних китайському уряду.