На додаток до нещодавнього представлення відео Xbox Series X для Cyberpunk 2077, CD Projekt RED випустив новий трейлер геймплея, а також новий трейлер, який включає Кіану Рівза та його персонажа Джонні Сільверхенд. Поряд з цим, три закулісних відео, що розповідають про музику з назви, про участь Кіану Рівза в грі.

Читайте Знай в Google News!

П'ятихвилинний трейлер геймплея включає в себе нові взаємодії та бойові сцени, а також розкриває нову інформацію про історію та персонажів. Крім обговорення основного завдання головного героя V, він також дає гравцям можливість поглянути на розвиток персонажа і побічні дії.

Cyberpunk 2077 вийде 10 грудня для PlayStation 4, Xbox One, ПК через Steam, Epic Games і GOG. Власні версії для PlayStation 5 і Xbox Series з'являться пізніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.иа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.иа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.