Водіння несе з собою масу небезпек, і це відео показує, що може трапитися, якщо ви відвернетеся хоча б ненадовго.

Читайте Знай в Google News!

Цей відеозапис з відеореєстратора нещодавно був розміщений на YouTube і зафіксував момент, коли водій Nissan X-Trail у фургон на звивистих дорогах національного парку Рокі-Маунтін В Колорадо.

Фронтальна камера всередині фургона показує пару, що наближається до крутого лівого повороту дороги, коли раптово X-Trail, що їде в протилежному напрямку, в'їжджає прямо на смугу фургона. Маючи дуже мало часу на реакцію, його водій не може нічого зробити, щоб уникнути Nissan, і ці двоє в кінцевому підсумку врізаються один в одного. За кілька миттєвостей до зіткнення можна почути, як пасажирка фургона голосно кричить.

Що цікаво в цьому інциденті, так це той факт, що він нібито не був викликаний тим, що водій Nissan занадто швидко входив в поворот і не повертався на смугу зустрічної. Натомість у гілці Reddit стверджується, що водій відвів очі від дороги, потягнувшись за кавою.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

На щастя, два передніх пасажира, а також задній пасажир у фургоні уникли травм в результаті ДТП. Водій Nissan теж був в порядку.

Подібні відео служать нагадуванням про те, наскільки важливо завжди приділяти увагу, коли ви сідаєте за кермо, і як навіть короткочасна втрата концентрації може мати катастрофічні наслідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.