У Японії є Dodge Viper, не схожий ні на один інший. Фактично, це цілком може бути самий божевільний приклад на Землі.

Читайте Знай в Google News!

По-перше, він пофарбований в темний матовий зелений колір і має різні наклейки армії США. На відео, знятому ще в 2017 році, він виглядав в основному так само, як і зараз, але, як показують ці нові фотографії, були внесені деякі додаткові зміни.

Крім забарвлення, одним з найбільш очевидних відмінностей цього Viper від стандартного є розширені колісні арки. Також є розширений передній спліттер, зроблений на замовлення капот і передні бічні панелі з жалюзі, а також перероблена задня частина з характерним дифузором і модифікованими вихлопними трубами. У специфікації 2017 року автомобіль встановлювався на 20-дюймових колесах з масивними шинами 345/25 спереду і 475/25 ззаду.

Однак у своїй останній формі ці гігантські задні колеса були замінені на" подвійну " установку, як на повнорозмірному пікапі. Щоб розмістити додаткові задні колеса, розширені крила тепер мають настільки широкі подовжувачі, що в них навіть є власні стоп-сигнали і відбивачі.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.