Нещодавно ми бачили, як Porsche Taycan майже опинився на даху BMW 1-Series, але водієві цієї Toyota RAV4 дійсно вдалося поставити свій позашляховик на іншу машину.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп, який нещодавно був опублікований в мережі, судячи з усього, був знятий в Саудівській Аравії і показує білий RAV4, розташований на даху того, що схоже на чорний позашляховик Ford або пікап.

Деталей про ДТП не так вже й багато, але є версія, що водій RAV4 не впорався з керуванням, якимось чином перекидався в повітрі і опинився на даху Ford. З цим сказано, це, безумовно, досить незвичайна аварія, тому цілком можливо, що сталося щось інше.

Яким би не було пояснення, відновлення Toyota було б непростим процесом і, ймовірно, знадобилося б невеликий кран або евакуатор, який міг би поставити позашляховик на свої 4 колеса. Однозначно, без пошкоджень не обійшлося.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.