Фізичні копії Cyberpunk 2077 CD Projekt RED, стали доступними перед запланованим випуском 10 грудня.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що геймери чекали вихід гри вже 7 років, так що назад дороги немає у розробників.

Поширюючи зображення запечатаної копії гри для PS4, Redditor Justgonnasendit90 стверджує, що тримав її в руках під час роботи в Amazon. На питання, чи можуть вони вкрасти копію, Justgonnasendit90 відповів: "думав про це. Але ризик не варто того, лол.”

Redditor також зазначив: "гра здавалася досить важкою. Я знаю, що у нього 2 диска і, судячи з того, що я бачив всередині корпусу, я бачив пару смакоти. На жаль, я не міг на них поглянути. Також схоже, що ігри мають розмір 70 Гб".

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Зображення, надане Justgonnasendit90, показує, що версія гри для PS4 поставляється з двома дисками Blu-ray, а також наклейками, листівками, компендіумом світу, ігровою картою, а також додатковим цифровим контентом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.