Деякі гравці Assassin's Creed Valhalla повідомляють про проблеми з трофеями та досягненнями як на Xbox, так і на PlayStation. Хоча деякі помилки, здається, пов'язані з кросплатформенними збереженнями, інші помилки, що вбивають досягнення, не мають явного Походження.

Читайте Знай в Google News!

Люсі Джеймс з GameSpot виявила помилку в досягненні, яка, схоже, виникла через перемикання між версіями гри для Xbox Series X і PlayStation 5. Хоча крос-платформні збереження розроблені таким чином, щоб досягнення і пов'язаний з ними прогрес не змінювалися між платформами, схоже, що ця функція в кінцевому підсумку зупинили роботу системи досягнень.

Втім, сама гра отримала досить непогані оцінки як від гравців, так і від критиків, хоч і не обійшлася без недоліків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.