Мобільні геймери на iOS скоро зможуть додати в свій репертуар ще один варіант геймпада: контролер Xbox Series X.

Читайте Знай в Google News!

MacRumors повідомляє, що і Apple, і Microsoft в даний час працюють над забезпеченням підтримки геймпада для пристроїв Apple. Хоча багато ігор для iOS пропонують ідеально обслуговуються сенсорні елементи керування на екрані, немає ніяких сумнівів в тому, що додавання контролера в мікс для деяких ігор, таких як шутери або королівські битви, може поліпшити їх в десять разів.

Новий контролер для Xbox, gizchina

Оскільки Apple додала підтримку контролерів Xbox One і PlayStation 4 (а також безліч інших опцій з підтримкою MFi), вони стали популярним вибором для гравців, які хочуть розслабитися і насолодитися своїми улюбленими іграми з додатковою підтримкою надійного контролера.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.uа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.