Програмне забезпечення для штучного інтелекту значно просунеться до викорінення мови ненависті-приблизно 95% з цифрових платформ Facebook Inc.

Читайте Знай в Google News!

Компанія оголосила про це під час прес-конференції та публікації в блозі в четвер, сигналізуючи про значні поліпшення в порівнянні з минулим роком (80,5%) і в 2017 році (24%), за словами Майка Шрепфера, технічного директора Facebook.

"У центрі уваги зусиль Facebook в області штучного інтелекту впровадження передових технологій машинного навчання для захисту людей від шкідливого контенту", - сказав Шрепфер.

Facebook доклав усіх зусиль, щоб прискорити процес машинного навчання, в якому алгоритми автоматично покращуються завдяки досвіду.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

смартфон у руках, фото: pxhere

На брифінгу в четвер Facebook повідомив, що розгорнув дві нові технології штучного інтелекту: "оптимізатор посиленої цілісності", який навчається на реальних онлайн-прикладах і показниках, а не офлайн-наборах даних, і "Linformer", який дозволяє компанії використовувати складні моделі розуміння мови, які раніше були занадто великими і громіздкими, щоб працювати в широкому масштабі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала чохол для iPhone, який зможе охолоджувати смартфон. В теорії, це дозволить гаджету працювати набагато швидше, так як чохол буде захищати процесор від перегріву.

Як повідомляв Знай.uа, колишній інженер Amazon створив перекладач з котячої мови. Звичайно, точності в ньому на даний момент не так вже й багато, але перевірити його можна на своєму домашньому вихованці.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xbox випадково злила дату виходу нової гри Far Cry 6. Правда, чекати доведеться довго, так як вихід запланований на наступний рік, а реліз вже не раз переносили.