Плани Boring Company щодо розширення мережі тунелів під Лас-Вегасом були схвалені комісією з планування міста Лас-Вегаса.

Читайте Знай в Google News!

Протягом деякого часу компанія Ілона Маска створювала "петлеву" систему для конференц-центру Лас-Вегаса (LVCC). Будівництво цього об'єкта наближається до завершення і має бути введено в експлуатацію до січня 2021 року. Під час недавнього засідання міської ради компанії Boring Company було дано зелене світло на з'єднання тунелів LVCC з тунелями, що ведуть в центр міста через бульвар Лас-Вегас і з'єднують Огден Авеню і Мейн-стріт (див.Карту нижче).

Незважаючи на те, що було дано зелене світло, раді ще належить провести остаточне голосування в грудні, повідомляє Тесманян. Розширена система Loop в Лас-Вегасі також включатиме кілька зупинок в circa Resort & Casino.

У той час як The Boring Company просуває свої амбітні плани "революціонізувати" транспорт, багато хто як і раніше сумніваються в життєздатності системи.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Наприклад, викладач Університету Райса Крістоф Шпілер каже, що візуалізації, випущені The Boring Company для своєї петлі в Лас-Вегасі, "відчуваються так само, як візуалізації, які студент-архітектор зробив би для свого семестрового проекту", додавши, що немає доказів того, що цей план дійсно був продуманий з точки зору того, як він буде функціонувати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.