Дата виходу Far Cry 6 була відкладена до лютого 2021 року, а подробиць про точну дату не було. Ubisoft досі не зробив офіційного оголошення про те, коли вийде гра, але, схоже, Xbox, можливо, злила дату заздалегідь: нова дата випуску вказана на сторінці магазину Xbox.

Читайте Знай в Google News!

Інсайдер в Twitter Wario64 поділився, що дата виходу Far Cry 6 була вказана на сторінці магазину, і це приблизно на три місяці пізніше, ніж планувалося спочатку, - 25 травня 2021 року.

Це не означає, що гра обов'язково вийде в цей день, але цілком ймовірно. Сподіваюся, незабаром ми отримаємо офіційне підтвердження від Ubisoft.

Гра вийде на Xbox One і PS4, але буде покращена на Xbox Series X і PlayStation 5, що зробить її першою повноцінною грою Far Cry для наступного покоління.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.