На початку цього року YouTube почав додавати "інформаційні панелі" до відео та пошукових запитів про COVID-19, направляючи глядачів до авторитетних джерел у спробі боротися з дезінформацією про хворобу. Тепер, коли робота над вакциною COVID-19 починає приносити перші результати, компанія налаштовує цю панель, щоб вона також містила посилання на інформацію про вакцинацію.

Читайте Знай в Google News!

Це невелика зміна в тому, що вже є невеликим втручанням у боротьбу з дезінформацією в мережі. Для відповідних відеороликів панель тепер запропонує глядачам "дізнатись про прогрес у вакцинації" з посиланнями на такі джерела, як CDC та ВООЗ. Панелі вже почали з'являтися в пошукових запитах і під відео в США, повідомляє CNET, і в найближчі пару днів повинні з'явитися у всьому світі.

YouTube, gizchina

YouTube, безумовно, має правильну ідею. У міру просування роботи над різними вакцинами проти COVID - 19 гарантується, що теоретики змови проти вакцини намагатимуться відмовити людей від вакцинації - тенденція, яка завдасть прямої шкоди громадському здоров'ю і продовжить руйнівні ефекти пандемії коронавірусу. YouTube, безумовно, буде основним вектором для такого роду дезінформації, дозволяючи теоретикам змови легко дістатися до глядачів.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome обзавівся корисним оновленням. Повідомляється, що це найбільший приріст в продуктивності, так що оновитися слід якомога швидше, щоб виконувати навігацію в мережі швидше.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft впровадила рекламу в Windows 10. Компанія вирішила, що пора рекламувати свій власний браузер Edge, який є головним конкурентом Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, Google Maps навчилися визначати завантаженість громадського транспорту. Це допоможе користувачам мережі визначати, який маршрут безпечний для пересування.