До нового року всього кілька тижнів, але Google ще не йде у відпустку. У вівторок пошуковий гігант представив Останнє оновлення для Chrome, яке обіцяє значні поліпшення продуктивності і зміни вкладок.

Читайте Знай в Google News!

За словами Google, завдяки внутрішнім поліпшенням Chrome 87 "являє собою найбільший приріст продуктивності Chrome за останні роки". Оновлення включає в себе запуск на 25 відсотків швидше і завантаження сторінок на 7 відсотків при меншому споживанні енергії і меншому обсязі оперативної пам'яті. І це тільки початок.

Google Chrome 87, gizchina

Google також визначила пріоритетність того, як Chrome 87 обробляє вкладки. Тепер браузер віддає перевагу активним вкладкам, а не всім відкритим, що, за словами Google, знизить завантаження процесора до 5 разів і продовжить роботу батареї до 1,25 години. Цього літа компанія Google почала тестування фонових таймерів JavaScript для збільшення часу автономної роботи, і робота компанії призвела до помітних поліпшень, принаймні, у внутрішньому тестуванні.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Говорячи про вкладки, Chrome 87 тепер включає функцію пошуку за вкладками. Це той же вид пошуку, до якого ви звикли в своїх улюблених додатках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.