Наприкінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Читайте Знай в Google News!

ДТП почалася о 9:15 ранку в четвер, 12 листопада, і хоча неясно, який автомобіль брав участь у ланцюгової реакції, причиною аварії, ймовірно, були погана видимість і обмерзлі дороги. В цілому дев'ять осіб були доставлені в лікарню з легкими травмами, отриманими в результаті різних аварій.

Місцеве новинне агентство Kare11 повідомляє, що з 29 задіяних транспортних засобів половина з них була вантажівками. Нафта і сміття були розкидані по дорозі, і владі знадобився час до вечора, щоб знову відкрити ділянку міжштатної автомагістралі 94.

Загорілася жменька автомобілів, які брали участь у налагодженні інциденту, в тому числі кілька вантажівок і легкових автомобілів.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На щастя, ніхто не загинув у цій масштабній ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.