Сьогодні TikTok розширює можливості функції батьківського контролю, щоб дати батькам більше можливостей щодо того, що їх підліток може бачити, і наскільки приватний обліковий запис дитини.

Читайте Знай в Google News!

Більшість оновлень стосується конфіденційності. Батьки тепер можуть обмежувати коло осіб, які можуть коментувати відео своїх підлітків, хто може переглядати їх аккаунт і хто може бачити, які відео їм подобаються. Це дозволяє батькам обмежити обліковий запис, щоб тільки друзі їхньої дитини могли бачити, чим вони займалися. TikTok вже пропонує батькам можливість відключати або обмежувати особисті повідомлення. Досить зручні функції, якщо врахувати, що TikTok це не просто сервіс для створення коротких відео, а вже повноцінна соцмережа.

смартфон в руках, фото Pxhere

Тим не менш, це все більш надійний набір інструментів для батьків, які можуть турбуватися про те, що може трапитися з таким величезним додатком. Це також ознака того, що TikTok більш серйозно ставиться до безпеки дітей, ніж його попередник Musical.ly, який, за даними Федеральної торгової комісії, не зміг належним чином обробити дані і отримати згоду батьків для користувачів молодше 13 років. TikTok заплатив 5,7 мільйона доларів для врегулювання звинувачень.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.