SoundCloud намагається зробити так, щоб люди могли сказати, хто справжній артист, за допомогою перевірених значків, повідомляє компанія.

Читайте Знай в Google News!

Значки будуть видаватися кращим музикантам на платформі, але є список критеріїв, яким необхідно відповідати, щоб їх отримати. Артисти повинні бути "добре відомими і або користуються великим попитом артистом, колективом, ді-джеєм, лейблом, куратором або подкастером", йдеться в повідомленні в блозі, що оголошує цю новину. Вони також повинні мати унікальний профіль, без оманливої інформації, і кожен обліковий запис повинен мати біографію, фотографію профілю та завантажений трек. Поточні художники, які отримали значок перевірки, включають Біллі Ейліш, віз Халіфа і Тріппі Редд.

SoundCloud, the verge

До того, як SoundCloud випустив перевірений значок, на сайті були значки із зірочкою Pro. Вони були частиною плану підписки SoundCloud, який коштує 12 доларів на місяць і може допомогти покращити профілі виконавців. Проблема в тому, що люди припускали, що помаранчевий значок із зірочкою Pro використовувався для перевірки, але це не так. Ці значки були створені для того, щоб люди знали, що музиканти "піднімають свою майстерність на новий рівень". Люди, які є учасниками програми SoundCloud Pro, можуть подати заявку на перевірку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.